torsdag den 9. maj 2013

Løb og styrketræning hjemme!




Hej allesammen!

Jeg elsker at få nogle fridage en gang imellem, hvor man kan lave præcis hvad man har lyst til. Weekenderne er for mig ofte fyldt op med fødselsdage, hyggeture med veninderne, praktiske ting osv., men en fridag midt i ugen er super mulighed for at få udnyttet dagen godt!

Jeg startede derfor min dag i dag ud med en kort men god løbetur. Først løb jeg intervaltræning med to minutters spurt efterfulgt af to minutters pause, hvilket jeg gentog fire gange. Derefter løb jeg to kilometer i et stille og roligt tempo. Sammenlagt kom jeg op på 4,2 km, og selvom det ikke er helt vildt langt kan jeg godt sige jer at det var hårdt!!Jeg har ikke lavet intervaltræning i 100 år, og jeg kan godt mærke at det er hårdt at komme igeng igen :-) Men godt var det!




Her til aften lavede jeg noget styrketræning herhjemme vha. http://www.blogilates.com/ som har nogle super gode videoer på YouTube! Hvis ikke I har prøvet dem endnu er det et must! De fleste videoer er kun omkring 15 minutter lange, men man får i den grad sved på panden alligevel :-)
De er super gode hvis du ikke har mulighed for at tage ned i fitness centeret eller hvis du ikke har så lang tid til at træne i.

Her er links til nogle af de videoer jeg lavede:

http://www.youtube.com/watch?v=pg1061WWud4

http://www.youtube.com/watch?v=rwVzamFR-tg

http://www.youtube.com/watch?v=kJyZhOJ2Tag

Jeg håber at I har haft en lige så god dag som jeg har :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar